image_pdfimage_print


logo kooksite

 

Broodje Roomvlees


Aantal personen: 4

Bereidingstijd in minuten: ca 20


Ingredienten:
250 gr champignons

350 gr varkensvlees in reepjes

25 gr boter

200 ml creme freche

2 theel honing of gembersaus

4 grote broodjes bv triangels

250 gr gemengde sla

1/2 eetl provensaalse kruiden


Bereidingsqwijze:

Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Varkensreepjes bestrooien met kruiden,zout en peper. In koekepan boter verhitten en het vlees rondom bruin bakken. Champignons erbij doen en 3-4 min meebakken. Creme fraiche en de honing(gembersaus) toevoegen en 2-3 min meeverwarmen. Champignons in plakjes snijden. Vlees mengen met de kruiden, peper en zout. Boter verhitten en vlees bruin bakken. Champignons erbij en 3-4 min meebakken. Creme fraiche en honing (gembersaus) toevoegen en 2-3 min mee verwarmen. Broodjes(lekker warm uit de oven) door de helft snijden en de onderste helft met wat sla bedekken, dan het vleesmengsel erop en afdekken met de andere helft van het broodje.

bar

is .

Loading