Curry met rundvlees en groenten
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten: circa 30
Ingrediënten:
1 middelgrote ui gesnipperd
5 eetl milde currypasta
425gr gepelde tomaten uit blik
1 grote zoete aardappel in stukjes
4 eetlepels verse koriander (gehakt)
1 middelgrote aubergine in stukjes gehakt
250 ml runderbouillon
1 kg rundergehakt
125 gr diepvries doperwtjes
Bereidingsqwijze:
Vermeng de ui en de currypasta.
Zet 5 min afgedekt in de magnetron op de hoogste stand.
Roer tijdens die 5 min ongeveer 2 maal om.
Voeg de fijn gehakte tomaten toe met sap,zoete aardappel,aubergine en bouillon toe.
Zet de schaal (zonder deksel)voor 20 min op de hoogste stand in de magnetron,roer weer 2 maal om.
Voeg de erwtjes toe en zet nog 5 min. in de magnetron.
Roer dan de koriander erdoor.
Lekker met rijst.
is .