image_pdfimage_print


logo kooksite

 

Curry met rundvlees en groenten


Aantal personen: 4

Bereidingstijd in minuten: circa 30


Ingrediënten:
1 middelgrote ui gesnipperd

5 eetl milde currypasta

425gr gepelde tomaten uit blik

1 grote zoete aardappel in stukjes

4 eetlepels verse koriander (gehakt)

1 middelgrote aubergine in stukjes gehakt

250 ml runderbouillon

1 kg rundergehakt

125 gr diepvries doperwtjes


Bereidingsqwijze:
Vermeng de ui en de currypasta.
Zet 5 min afgedekt in de magnetron op de hoogste stand.
Roer tijdens die 5 min ongeveer 2 maal om.
Voeg de fijn gehakte tomaten toe met sap,zoete aardappel,aubergine en bouillon toe.
Zet de schaal (zonder deksel)voor 20 min op de hoogste stand in de magnetron,roer weer 2 maal om.
Voeg de erwtjes toe en zet nog 5 min. in de magnetron.
Roer dan de koriander erdoor.
Lekker met rijst.

bar

is .

Loading