Entrecote met saus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten: circa 15
Ingrediënten:
2 entrecotes van ca 300 gr per stuk
grof zout en vers gemalen peper
4 eetl mascarpone
1 eetl fijngeknipte bieslook
1 eetl fijn geknipte kervel
1 theel grove mosterd
2 eetl vloeibare boter of olijf olie
gebakken aardappelen of een gepofte aardappel
Bereidingsqwijze:
Bestrooi de entrecotes met grof zout en peper.
Roer de mascarpone los met de kruiden en mosterd en zet koel weg.
Verwarm de boter in de koekepan en bak de entrecotes op hoog vuur ca 4 min aan elke kant mooi bruin.
Gebruik de olijf olie, wrijf dan het vlees hiermee in en kruid dan met zout en peper.
Verhit een grillpan en grill het vlees aan beide kanten ca 3 min .aan beide kanten.
Snijd de entrecotes doormidden en serveer met een toef mascarpone en bijvoorbeeld gebakken aardappelen of een gepofte aardappel.
is .