image_pdfimage_print


logo kooksite

 

Frittata met raapsteeltjes


Aantal personen: 4

Bereidingstijd in minuten: circa 25


Ingrediënten:
2 a 3 bosjes raapstelen

snufje rozemarijnblaadjes

8 eieren

40 gram parmazaanse kaas

1 fijngesneden ui

20 gram boter

3 eetlepels fijngesneden peterselie

4 eetlepels olijfolie

2 eetlepels gedroogde broodkruim

1 eetlepel fijngesneden munt


Bereidingsqwijze:
Bak ui en rozemarijn 5-6 minuten in 2 el olie. Snijd de raapstelen in grove stukken en bak ze met wat zout en peper al omscheppend 3-4 minuten mee met de ui.
Laat de raapstelen in een zeef uitlekken. Klop de eieren los met zout, peper en voeg munt, peterselie, kaas, broodkruim en raapstelen toe.
Verhit 2 el olijfolie met de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan.
Laat dit op zacht vuur bijna stollen. Keer de frittata en laat ook andere kant stollen.
Lekker met frietjes.

bar


Louis Kester
www.raapstelen.nl

is

.

Loading