Goulashsoep


logo kooksite

 

Goulash soep


Aantal personen: 4

Bereidingstijd in minuten: ca 120


Ingredienten:
600 gr riblappen in dobbelstenen

3 gr uien in halve ringen

2 liter runder bouillon van een blokje

2 uitgeperste teentjes knoflook

2 eetl ketjap manis

1 rode en groene paprika in stukjes

2 blikjes tomaten puree

1 blik tomaten in blokjes

2 eetl bloem

scheut koffie melk

4 eetl milde olijf olie

peper,

1 eetl zoete paprika poeder,

zout


Bereidingsqwijze:

Verhit de olie in een grote braadpan en bak het vlees rondom bruin.
Bak de uien een paar min mee.
Doe dan de kokende bouillon erbij, voeg dan de paprikapoeder, knoflook, ketjap ,paprika’s,
tomaten puree en het blikje tomaten blokjes met vocht toe.
Laat de soep nu ongeveer 2 uur zachtjes gaar worden.
Meng de bloem met wat water en bind hiermee de soep.
Maak op smaak met een flinke scheut koffiemelk en eventueel zout en vers gamalen peper.
Met en lekker stuk grof brood met roomboter heb je een lekkere maaltijd

bar

Dit recept is keer bekeken.