
Grieks stoofpotje
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten:ca 240
Ingredienten:
4 grote uien
1 kilo riblappen
Olie Peper,zout Knoflook
3theelepels tijm
2 laurierblaadjes
Halve liter rode wijn
Griekse kruiden
Half bosje peterselie
Half bosje selderij
Volgende dag
250 gr feta
2 theelepels honing
1 eetlepel citroensap
Halve liter gezeefde tomaten
Bereidingsqwijze:
Dag 1: uien snijden,vlees in blokken snijden,peterselie en selderij hakken, dan alles in een ovenschaal doen en met de kruiden en wijn 4 uur laten pruttelen. Volgende dag de rest van de ingrediënten toevoegen en dan nog 2 uur op 150gr in de oven. Voor het op dienen de laurierblaadjes verwijderen.
Variatietips
1. Heerlijk met verse pasta
2. Met vers stokbrood met kruidenboter

Dit recept is totaal keer bekeken.