Print Friendly, PDF & Email
image_pdfimage_print


logo kooksite

 

Grieks stoofpotje


Aantal personen: 4

Bereidingstijd in minuten:ca 240


Ingredienten:
4 grote uien

1 kilo riblappen

Olie Peper,zout Knoflook

3theelepels tijm

2 laurierblaadjes

Halve liter rode wijn

Griekse kruiden

Half bosje peterselie

Half bosje selderij

Volgende dag

250 gr feta

2 theelepels honing

1 eetlepel citroensap

Halve liter gezeefde tomaten


Bereidingsqwijze:

Dag 1: uien snijden,vlees in blokken snijden,peterselie en selderij hakken, dan alles in een ovenschaal doen en met de kruiden en wijn 4 uur laten pruttelen. Volgende dag de rest van de ingrediënten toevoegen en dan nog 2 uur op 150gr in de oven. Voor het op dienen de laurierblaadjes verwijderen.

Variatietips

1. Heerlijk met verse pasta

2. Met vers stokbrood met kruidenboter

bar

Dit recept is totaal keer bekeken.

Loading