Hutspot special
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten: circa 30
Ingredienten:
4 sausijsen in plakken gesneden
100 gr gerookt spek blokjes
500 gr aardappelen in blokjes en geblancheerd
300 gr winterwortel in blokjes en geblancheerd
200 gr uien genipperd
1 zak babysla
honing mosterd dille dressing
olijfolie milde
theelepel provencaalse kruiden
peper zout
Bereidingswijze:
Verhit wat olie in een wok,bak hier de uien,spek en sausijsplakjes in.
Doe er na ongeveer 5 min. de geblancheerde aardappelen en wortel bij en bak het licht bruin.
Doe er de provencaalse kruiden bij en roer door.
Haal de worst uit de pan en schep de hutspot in een kookring,druk stevig aan.
Leg de stukken worst erop.
Leg naast het torentje hutspot een flinke pluk sla en schenk de dressing erover.
Eet smakkelijk.
is .