image_pdfimage_print

logo kooksite

 

 

krokant gebakken kabeljauwfillets

 

 


Aantal personen: 2

Bereidingstijd in minuten: circa 5 voorbereiding plus 5 min baktijd

Ingredienten:

2 mooie kabeljauw fillets a 175 gr per stuk(vraag mooie dikke stukken aan de visboer)

2 eiwitten

panko(japans paneermeel)

1 dl sojasaus(kikoman)

eetl wasabi
zonnebloem olie om in te frituren


 

Bereidingsqwijze:
Meng de soja en de wasabi door elkaar en laat de kabeljauwfillets er min 2 uur in marineren.
Haal de fillets uit de marinade en haal ze door het eiwit.
Druk de fillets stevig door de panko zodat er een mooie dikke laag om de vis zit.
Verhit de olie in een pan(zorg dat de pan groot genoeg is zodat de vis languit kan liggen).
Bak de fillets ongeveer 5 min.
Lekker met risotto.
Maar ook gewoon met frites.

 

bar

is .

 

Loading