image_pdfimage_print


logo kooksite

 

Lekker eitje


Aantal personen: 4

Bereidingstijd in minuten: circa 20


Ingrediënten:
6 losgeklopte eieren

2dl ongezoete slagroom

vers gemalen peper en zout

2 eetl fijngesneden bieslook

300 gr hollandse (grijsjes)garnalen

4 sneden brood(naar smaak) even gebakken met wat milde olijf olie

peterselie


Bereidingsqwijze:
Klop de eieren met de slagroom schuimig en breng op smaak met peper ,zout en de bieslook.
Verhit in een grote koekepan wat (room)boter zonder te kleuren, Giet hierin het eimengsel en laat op een laag vuur stollen.
Schep, als het ei bijna is gestold, de garnalen erover en laat samen verder stollen.
Vouw de omelet dubbel en laat even door bakken.
Laat de omelet nu uit de pan op een schaal glijden en garneer met de peterselie en de geroosterde boterhammen.

bar

is .

Loading