Mosselen met tagliatelle
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten: ca 30
Ingredienten:
2 teentjes knoflook
1 rode ui
100 gr zwarte olijven zonder pit
3 eetl olijf olie(milde)
300 gr gekookte mosselen
400 gr tomaten blokjes op sap
Zout en peper
400 gr tagliatelle
2 eetl peterselie
Bereidingsqwijze:
Pel de knoflook en hak fijn.Pel de ui en snijd in ringen. Doe de olie in een wok en roerbak de knoflook en ui ca 5min. Voeg de mosselen en olijven toe en bak ze 1 min mee. Roer de tomaten met sap, zout en peper erdoor. Kook intussen de tagliatelle gaar. Laat de pasta uitlekken en schep deze door het tomaten mosselmengsel. Bestrooi met de fijngehakte peterselie.
Variatietip:
Lekker met een glas witte italiaanse wijn
is .