Rosbief salade
Aantal personen: 2
Bereidingstijd in minuten: circa 10
Ingredienten:
2 rode uien
1 bol verse knoflook
1 rijpe avocado in blokjes
250 snoeptomaatjes gehalveerd
200gr rosbief of fricandeau(gewoon broodbeleg)
milde olijf olie
scheutje rode wijnazijn
verse basilicum
Bereidingsqwijze:
Verwarm de oven op 200 gr en leg de uien en knoflook erin om ze te poffen.
Rommel de avocado stukjes door de stukjes snoep tomaat(sherry tomaatjes mogen ook).
Doe er een scheut rode wijnazijn en olijfolie door.
Als de ui en knoflook zacht is haal dan voorzichtig de velletjes van de ui en wat teentjes van de knoflook los(niet alles,te heftig.Je kan wat teentjes in olie bewaren),en roer ze door het avocado tomaatmengsel.
Verdeel de rosbief netjes over 2 borden en schep de salade erop.
Strooi er wat verse basilicum over.
Lekker met een stuk turks brood.
is .