Roti kip nr 2
Aantal personen: 2 á 3
Bereidingstijd in minuten: circa 15
Ingrediënten:
4 aardappels
2 kipfilet
kerrie-massala
ketjap manis
knooflookpasta of vers
peper
sambal
bakmix of uien en paprikas
boontjes of kousenband
wraps of rotikoeken
Bereidingsqwijze:
Schil de aardappels en maak er kleine stukjes van, 5 á 7 min. laten koken en dan afgieten. Snij de kipfilet in kleine stukjes.
Doe in een schaaltje of bakje kerrie-massala, ketjap manis, knoflookpasta, peper en wat sambal, alles door elkaar roeren en dan de kipfilet erbij, even laten intrekken.
Doe boter in de koekenpan en bak de bakmix en als je dat niet hebt uien en paprika stukjes.
Daarna doe je het mengsel met kipfilet erbij, en goed doorbakken.
Dan kan je de aardappel stukjes erbij doen en/of boontjes (pot) kousenband gekookt.
Voor de roti kan je wraps gebruiken of halen bij de toko deze kan je opwarmen in de oven of in de koekenpan.
Jolanda Bentvelzen
is .