Slanke Rundvleessalade
Aantal personen: 2
Bereidingstijd in minuten: circa 15
Ingrediënten:
kleine krop ijsbergsalade in reepjes
1 vleestomaat in blokjes
kleine komkommer in blokjes
1 rode ui in dunne ringen
handje verse gehakte koriander blaadjes
150 gr runderghakt
klein handje cashew noten
meng in een bakje;
sap van 1 citroen
1 eetl thaise vissaus
1 theel sesamolie
1 flinke teen knoflook(fijn), 1 eetl chilisaus
1 theelepel gember(vers,fijn)
eventueel wat sambal voor een net wat pittiger resultaat
Bereidingsqwijze:
Strooi de ijsbergsla,tomaat,komkommer,rode ui en korianderblaadjes op een bord.
Rul de gehakt in een anti-aanbakpan.
Bak het gerulde vlees met de saus even op hoog vuur.
Schep het over de sla en doe er de noten boven op.
Lekker met een stuk knapperig brood (al dan niet met boter).
is .