Taart
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten: circa 60
Ingredienten:
springvorm 23 cm
oven op 180 gr
250 gr suiker
6 eieren
1 blik gecondenseerde melk
100 gr roomboter
100 gr maizena
1 dl melk
Bereidingsqwijze:
Doe de melk en de vanillesuiker in een pan en breng aan de kook. Maak een papje van de maizena en 1 dl melk.
Giet dit papje bij de kokende melk en roer goed door elkaar, Laat het een minuut zachtjes doorkoken.
Roer de boter en de gecondeseerde melk erdoor.
Laat de pudding in de ijskast afkoelen.
Doe de eieren en suiker in een beslagkom en klop ze met een mixer 10 min totdat het lekker luchtig is.
Snijd de afgekoelde pudding in stukjes en roer dit door het eierbeslag.
Doe het beslag in de vorm en bak de taart in ongeveer 60 min gaar.
Draai de oven na 45 min naar 160gr.
Dit is een recept uit het kookboek van Mavis Hofwijk.
is .