Thea’s garnalen rosti
Aantal personen: 2
Bereidingstijd in minuten: circa 35
Ingrediënten:
250 gr diepvries garnalen
500 gr grote aardappelen(stevig)en grof gerasp
1 ei
2 eetl bloem
zout,peper,nootmuskaat
3 eetl olie
250 gr champignons in 4ren gesneden
1 ui gesnipperd
1 pakje philidelphia(of andere roomkaas)light
scheutje citroensap
3 eetl fijn gesneden peterselie
Bereidingsqwijze:
Laat de garnalen ontdooien. Meng de grof geraspte aardappelen met het ei, bloem, zout, peper en nootmuskaat.
Verhit een scheut olie in een anti aanbak pan en bak het aardappel mengsel platgedrukt 15-20min.
Draai de rosti op de helft van de baktijd met behulp van een bord om.
Dep de garnalen droog.
Bak de champignons in wat olie en voeg dan de ui en garnalen toe.
Bak dit ongeveer 2 min.
Roer dan de roomkaas erdoor en breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Serveer de rosti met het garnalen mengsel en bestrooi met de peterselie.
is .