Tonijn en gambas
Aantal personen: 4
Bereidingstijd in minuten: ca 25
Ingredienten:
4 stukken tonijn
20 gamba´s
3 ons sugersnaps
Peper
Zout
2 teentjes knoflook
2 pakjes monchou
Limoensap
Vissaus
Bereidingsqwijze:
Pel de garnalen en marineer ze een half uurtje in 2 teentjes uitgeperste knoflook, limoensap en een scheutje vis saus. Doe de roomkaas (monchou) in een pannetje met een beetje water en laat het smelten, wel roeren. Onderwijl voeg je de kerrie, scheutje limoensap en een klein scheutje vissaus toe. Als er een mooie dikke saus is dan ben je klaar. Bestrooi de moten tonijn met peper en zout en bak ze in (van binnen moeten ze nog roze blijven )boter mooi bruin. Kook de sugarsnaps in water, even maar want ze moeten wel lekker knapperig blijven. Bak de garnalen kort in een beetje olie. Even mooi schikken.
is .