Vis met lof
Aantal personen: 2
Bereidingstijd in minuten: ca 15
Ingredienten:
300 gr kabeljauw
50 gr boter
4 struikjes witlof
4 eetlepels bleu band culinesse
1,5 eetlepel grove mosterd(zaanse)
sap van halve citroen
3 eetlepels vis bouillon(van blokje)
1 eetlepel fijngesnden bieslook
Bereidingsqwijze:
Was de vis en dep droog,
snijd de witlof in smalle reepjes.
Smelt de boter in een ruim koekenpan.
Bak de visfilets op een hoog vuur aan beide kanten bruin en gaar (5min).
Neem de vis uit de pan en bestrooi ze met wat zout en peper.
Voeg de lof toe en bak ze al omscheppend 3min.
Voeg dan het citroesap ,bleu band cul, mosterd,vis bouillon toe.
Maak op smaak met peper en zout en verwarm goed door.
Sschep de lof op 2 verwarmde borden en leg hierop de vis, strooi er de bieslook overheen.
Lekker met aviko zwitserse aardappelschotel
is .