image_pdfimage_print


logo kooksite

 

Vruchtensoepje Junion


Aantal personen: 6

Bereidingstijd in minuten: ca 30


Ingredienten:
500 g ontpitte verse nectarines

scheutje magere melk

scheutje water

1 eetlepel rozijnen essence

1/2 theelepel ananas essence

1/2 eetlepel kisch

sap van 1/4 citroen

1 rijpe mango, vruchtvlees in bolletjes


Bereidingsqwijze:
Doe de ontpitte nectarines in de kom van de keukenmachine
en pureer deze met de melk en het water. Zeef de nectarinepuree. Voeg toe de
essences en het citroensap. Giet een laagje van dit soepje op de dessert
borden. Granaatappel, doormidden gesneden en de pitjes met het vruchtvlees
eruit gepeuterd
muntblaadjes, fijngesneden zonder steeltje en verdeel boven het soepje de
vruchten en de munt.

bar


Kathleen Paal

is .

Loading